Airco / Warmtepompen

Geniet van het comfort van verwarmen en koelen dankzij de innovatieve technologie van Panasonic airco / warmtepomp.

Dankzij de 'Quiet modus' kan je met een Panasonic airco / warmtepomp genieten van een geluidsarme omgeving. 'Ideaal' voor een comfortabele nachtrust, concentratie tijdens het werken of studeren en andere bezigheden.

De 'binnenunit' van een Panasonic airco / warmtepomp werkt met een ventilator, die draait op lage toeren. Is de gewenste temperatuur bereikt? Dan functioneert het systeem 'fluisterstil' verder.


Licht, smal en sterk!
Het stijlvolle en compacte design van een Panasonic airco / warmtepomp past in elk interieur. De binnenunits zijn slechts 779mm breed, dus ook perfect te plaatsen in kleine ruimtes of boven deuren.

U regelt handig het klimaat in uw woning met de slanke afstandsbediening of op verplaatsing met de Panasonic comfort Cloud App.


Efficiënt en duurzaam!
Dankzij energiebesparende technologieën bereikt een Panasonic airco / warmtepomp zowel bij het koelen als verwarmen een zeer hoog A+++ rendement.

Met een Panasonic airco / warmtepomp heeft u de toekomst in handen. U geniet van een lagere elektriciteitsrekening en u spaart het milieu!


Een gezond binnenklimaat!
De Panasonic airco / warmtepomp is uitgerust met innovatieve filter technologieën met schone luchtkwaliteit als resultaat.

Deze unieke filter technologie verwijdert bacteriën, virussen, pollen en vieze luchtjes. Ja kan dus heerlijk fris slapen, gezond opstaan en uitgerust de dag starten


Panasonic airco's / warmtepompen

Bieden een elegante en kwalitatieve oplossing voor de klimatisatie bij particulieren, commerciële gebouwen en kantoorruimtes.


Publicatie Panasonic
airco / warmtepompen

HOOGWAARDIG DESIGN

licht, smal en sterk!
Ontworpen om in ieder interieur te plaatsen.

OPTIMALE LUCHTKWALITEIT

De unieke technologie van Panasonic verwijdert bacteriën, virussen, pollen en vieze luchtjes.

7 EFFECTEN

Ontgeuren
Afremmen 5 soorten verontreinigingen
Hydratatie

Panasonic

Trendzetter
Kiest voor lage GWP-koelmiddelen